To je to što me zanima!

Neupućeni čuvar zabranio im fotografiranje u parku

Supruga i ja smo često fotografirali u parku u Zagrebu i nije bilo problema, rekao je čitatelj. U Parku kažu da je čuvar novi i da nije znao pravilo
Vidi originalni članak

Bio je lijepo vrijeme pa smo supruga i ja, inače obje pasionirani fotoamateri, u utorak prošetali zagrebačkim parkom Maksimir. Došli smo do trećeg jezera i vidjeli smo žabe pa smo ih odlučili snimiti. Do nas se na motociklu dovezao čuvar Parka i rekao nam je da prestanemo fotografirati jer je to zabranjeno, rekao je naš čitatelj.
- Moram reći da smo često snimali u Maksimiru i da je to 'novo pravilo' za nas bio šok. Prestali smo snimati, ali smo pogledali i što piše na ploči koja stoji na ulazu u Park i Zoološki vrt i nigdje ne stoji znak zabrane fotografiranja. Osim toga, nije mi jasno zašto bi netko zabranio snimanje flore i faune koja na najbolji način prezentirana ljepotu koju grad ima - kaže čitatelj.
U Ustanovi Maksimir kažu da se čuvar zabunio.
- Zaštitar je nedavno počeo raditi i nije znao da je fotografiranje dozvoljeno. Snimati se u smije i u komercijalne svrhe, no to se mora prije najaviti - naglasili su u Parku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare