To je to što me zanima!

Neuspjela krađa: Provalnika je policija pronašla ispod kreveta

Mladić (24) je provalio u kuću, ukrao novčanik s nekoliko stotina kuna, ali kako je čuo da u kući ima još nekog sakrio se pod krevet. Vlasnik kuće je pozvao policiju
Vidi originalni članak

Vlasnik (26) obiteljske kuće u Novoj Gradiški u četvrtak navečer oko 19 sati dojavio je policajcima da mu je netko provalio u kuću i da se provalnik najvjerojatnije još uvijek nalazi u kući. 

Policijski službenici su odmah intervenirali te u obiteljskoj kući, ispod kreveta u sobi pronašli 24-godišnjaka, a za kojeg je kriminalističkim istraživanjem potvrđeno da je iste večeri oko 18.55 sati provalio u kuću, ušao u unutrašnjost prostorija i otuđio novčanik s nekoliko stotina kuna, ali kako je čuo da u kući ima još nekog sakrio se pod krevet. 

Policajci su sav ukradeni novac vratili 26-godišnjem vlasniku, a protiv 24-godišnjeg osumnjičenika Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu slijedi prijava zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe.


Idi na 24sata

Komentari 18

  • SWEET CHILD 28.03.2014.

    Presmješno!!

  • -istina živa- 28.03.2014.

    prije dva dana u 15 u srid bila dana žena narkomanka ušla u dok su ukućani bili u sobi,,pokupila PS3,,ušla i u susjedstvu vidjeli su je prepoznali na policijskoj slici,,policija još ništa nije napravila,,,,ljudi zaključavajte vrata i po danu i po noći,,,,

  • Bassanac 28.03.2014.

    Kako je to nepravedno - ovaj sa 26 godina vec ima kucu, a ovaj sa 24 nema ni par stotina kuna :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare