To je to što me zanima!

Neuspješna potraga uz Savu: Kaštelaninu još nema ni traga

Duje Ban (21) iz Kaštel Sućurca bio je s majkom na duhovnoj obnovi u Taboru. Prošle subote je sjeo na bicikl i otišao u grad. Zadnji put je viđen u nedjelju...
Vidi originalni članak

Već tjedan dana traje potraga za Dujom Banom (21) iz Kaštel Sućurca.

Mladić je s majkom bio na duhovnoj obnovi u Kući susreta u Taboru. U subotu 23. svibnja sjeo je na bicikl i rekao da ide u grad na piće. Nakon toga više se nije vratio. 

Zadnji put je viđen u Otoku Samoborskom 24. svibnja oko 9 sati, kada ga je zapazila jedna mještanka. Bio je odjeven samo u donje rublje, bez obuće na nogama.

Njegov otac kazao je da su našli Dujin mobitel i odjeću, ali ne i bicikl. Kad je otišao nije ponio novčanik, dokumente niti novac.

nestali.hr

 

HGSS pretražuje teren uz Savu

HGSS je u potragu uključio 12 potražnih timova iz stanica Čakovec, Novska, Zadar, Karlovac, Bjelovar, Požega, Ogulin i Split. Kod pregleda šljunčara korišten je kajak za mirne vode i gumeni čamac. 

Istovremeno, obavljena je pretraga obala rijeke Save s dva čamca Stanice Novska, na potezu od Podsuseda do Samoborskog Otoka. 

U potragu su uključena i dobrovoljna vatrogasna društva i lovci. 

HGSS

Duje je visok 190 centimetara,  ima smeđu kosu i oči te ožiljak ispod desnog oka. U trenutku nestanka je bio odjeven u svijetloplavu majicu kratkih rukava, plavu trenirku s kapuljačom, plave traperice i crne tenisice. 

Ako ga vidite, javite se u najbližu policijsku postaju ili nazovite 192. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • lionjumps 01.06.2015.

    mislim da su ga nasli:(((

  • Lalala5 01.06.2015.

    Znam da ima psihičkih problema i da je i prije znao "odšetati". Sad je ovo predug izostanak i nadam se da će se vratiti svojoj obitelji!

  • coco5 01.06.2015.

    m

Komentiraj...
Vidi sve komentare