To je to što me zanima!

Neusporedivo: BiH je imala donacije za obnovu, mi nismo

Ministrica graditeljstva kazala je da je od 1900 kuća uništenih u poplavama u Gunji obnovljeno 450, a na cijelom području 800. Do Božića bi trebalo biti obnovljeno pola
Vidi originalni članak

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja u Dnevniku HRT-a kazala je da je od 1900 kuća uništenih u poplavama do sada u Gunji obnovljeno 450, a na cijelom području 800. Do Božića bi trebalo biti obnovljeno pola kuća. 

Na pitanje kako je moguće da u siromašnoj Republici Srpskoj Doboj već obnovljen, a županjska Posavina još nije ni na pola puta, Anka Mrak Taritaš kazala je da se Hrvatska ne može uspoređivati s BiH.

- U obnovi na području županjske Posavine nije bilo stranih donatora kao u Doboju, išli smo u javnu nabavu, sređivali papirologiju. Uz to, nigdje se ne spominje da je obnovljena i 21 javna zgrada, kazala je i dodala da će sve kuće na kojima se radi biti kvalitetno građene i imati potpuno urednu dokumentaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • tina1004 15.12.2014.

    Pa dobro to je istina, svi su pozivali na doniranje BIH i Srbiji, Hrvatsku nitko nije ni spominjao, BIH i tako zivi od donacija, za Hrvatsku svi misle snaci ce se kao i uvijek....

  • sablja99 14.12.2014.

    donacije nismo imali jer se josipović, Bare I svakojake kvazi zvijezde bacaju u prvi plan kao da će oni nešto pomoći, umjesto da to puste crvenom križu, caritasu, crkvi I dijaspori tj ljudima koji imaju srce..

  • karamxxx 13.12.2014.

    Gospodo ministrice vi i vasa vlada ste slali pomoc Srbiji kako to da nemate za vlastiti narod

Komentiraj...
Vidi sve komentare