To je to što me zanima!

Neustavan je Pravilnik po kojem je Kosor dobila stan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prema pravilniku MORH-a dvočlana obitelj mogla je dobiti vojni stan do 50 kvadrata, a dvočlana obitelj Kosor dobila je stan za peteročlanu obitelj
Vidi originalni članak

Pravilnik MORH-a na temelju kojeg je premijerka Jadranka Kosor dobila stan od 90 četvornih metara protuustavan je, piše Jutarnji list. Naime, Ustavni sud je 2001. godine odlučio da se Pravilnik o dodjeli stanova i stambenih kredita povjerenih na upravljanje MORH-u donesen u travnju 1996. ukine u cijelosti. Pozabavivši se Pravilnikom ustavni suci su otkrili i da Pravilnik MORH-a temeljem kojeg je već bilo otkupljeno stotine vojnih stanova nikada nije objavljen u Narodnim novinama, pa je kao takav u suprotnosti s Ustavom. U slučaju Kosor prekršen je čak i neustavni pravilnik MORH-a. Prema njemu dvočlana obitelj mogla je dobiti vojni stan do 50 četvornih metara, tročlana do 60, četveročlana do 70, a peteročlana do 80 četvornih metara. Dvočlana obitelj Jadranke Kosor dobila je stan predviđen za peteročlanu obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • livioantol 08.02.2010.

    Ne treba se bojati nikoga a ona je izjavila da se ne boji ,po to su ljudi koji imaju mnoge probleme ali vlastite i njoj i ne samo njoj nego svima ono što su stekli muljažama treba se oduzeti ja se ne bojim a ona i HDZbi trebali se bojati, iako imaju malo ljutskog morala neka otstupe iz javnog života (bog i hrvati).

  • olnada 08.02.2010.

    Vjerujem da je ona samo iskoristila mogucnost koju joj je zakon omogucio.A tko to ne bi?

  • fzeljko 08.02.2010.

    ............. DALI IMA IJEDAN POLITIČAR KOD NAS DA NIJE UPETLJAN U NEKU AFERU ? PA TKO NAMA KROJI ZAKONE I DJELI PARVDU ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare