To je to što me zanima!

Pogledajte kakva pucnjava je prethodila hvatanju bombaša

Džohar Carnajev (19), osumnjičenik za bombaški napad na Bostonskom maratonu, uhićen je zahvaljujući građaninu koji ga je našao na svom brodu. Pogledajte snimku
Vidi originalni članak

Carnajev je ranjen i nalazi se u teškom stanju u bolnici. Uhićenju je prethodila pucnjava, no pripadnici FBI-ja su ga uspjeli savladati. Džohar se skrivao u brodu prekrivenom ceradom u dvorištu jedne kuće.

Zahvaljujući neustrašivom promatraču u Watermelonu, kojeg nije uplašila kiša metaka, svijet je dobio priliku vidjeti kako je izgledao dio te akcije.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Ragusino 20.04.2013.

    Sta ovi pisu pa ne mogu vjerovati...Ovaj mali coban je po imenu Džohar Carnajev,pa zar vam ime nista ne govori odakle je..nekakav zaguljeni taliban iz Cecenije ili slicne susjedne islamisticki fanaticne zemlje..pa nije valjda da vjerujete da su talibani i slicni teroristi i mrzitelji Amerike i svega naprednog samo iz Pakistana,Afganistana,Saudijske Arabije i africkih islamskih dzamahirija...Ima ih posvuda i treba biti na velikom oprezu...Nije se igrati sa barbarima..to su saznanje i malu nepaznju ameri jos jednom skupo platili....

  • gigo24 20.04.2013.

    tolko metaka i uhvate ga živog hahahahaha

  • ftw-wtf 20.04.2013.

    što nisu toliko ažurni kod rješavanja problema bandi? dijelove gradova imaju gdje murija "ne smije" ući ili ne želi ući! sve se vrti oko para!

Komentiraj...
Vidi sve komentare