To je to što me zanima!

Nevenka Mesić sletjela u kanal, sumnja na sabotažu

Ozlijeđena joj je glava, ima prijelom ruke i dobila je udarac u kuk. Kaže kako ju je netko htio zaplašiti i to vjerojatno zbog slučaja "Garaža"
Vidi originalni članak

Nevenka Mesić koja je javnosti postala poznata zbog afere u domu Rovinjsko sunce, u petak je u naselju Hampovica sletjela sa ceste. Naš čitatelj i očevidac S.P. kaže kako nije mogla izaći iz automobila pa su joj pomagali policajci, bolničari, a stigli su i vatrogaci. U Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj su rekli da je vozačica u zavoju izgubila nadzor nad vozilom, udarila u bankinu, sletjela u odvodni kanal i na kraju udarila u most.  Šteta na automobili je oko 10.000 kuna. Nevenka Mesić je u subotu napustila koprivničku bolnicu te je rekla kako sumnja da ju je netko pokušao ozbiljno zaplašiti.
- Vozila sam svega 50 ili 60 kilometara na sat. Odjednom mi je pukla guma. No kočnice nisu radile kako treba i zato ću već u utorak zatražiti vještačenje automobila. Ne mislim da me netko pokušao ubiti, ali sumnjam na sabotažu i ozbiljno zastrašivanje. To bi moglo biti povezano sa pozivom na sud  koji sam dobila za slučaj "Garaža" - kaže Mesić. Dodaje da je već zbog poziva dobivala prijeteća pisma te da su je prije dvojica muškaraca pokušala Passatom izgurati sa ceste.
- Sva sreća da sam živa. Desetak minuta sam bila u nesvijesti, a po glavi imam posjekotine. Kanal u koji sam upala dubok je oko 2,5 metra - požalila se Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • jedan 23.03.2008.

    kaže kanal 2,5 metra.............ma nemoj...........

  • jedan 23.03.2008.

    mo\'š mislit\', nju je netko htio sabotirat\'..........a glupače.........

  • withewoolf 23.03.2008.

    Hahaha sabotaža...? Činjenica je da ko pije i vozi a zove se N. Tuđman može popiti ko spužva i ne biti pijana, ne zbog toga što je baždarena ko konj nego jer se tako zove. Kad u takvom blaženom stanju sleti u grabu, to nije dokaz da je pijana...\"to je sabotaža\"...Ideeeeš čovjeće koje je ovo smeće zavladalo...Kud ova država u pičku mat. ide?

Komentiraj...
Vidi sve komentare