To je to što me zanima!

NEVIĐENO! U 11 mjeseci rodila je dva para blizanaca

Lana (34) rodila je blizanke i odmah ostala trudna s blizancima. Prema novom zakonu blizanki ne bi niti bilo. Zamrznuti zameci sada su zabranjeni...
Vidi originalni članak

Najprije su se rodile blizanke Korina i Lucia u siječnju 2003. godine. Iste godine, u prosincu, Lana Gverieri (34) iz Ernestinova kraj Osijeka rodila je blizance - Franca i Karla.  Djevojčice su začete umjetnom oplodnjom, a dječaci prirodnim putem.
- Volim reći da sam rodila četvorke! Uostalom, tako je to u praksi izgledalo. Korina i Lucia nisu još ni prohodale, a već smo uz njihova kolica morali gurati još jedna s braćom - priča Lana Gverieri.
Ona i suprug Đani (35) još prije 11 godina su se zbog neplodnosti počeli liječiti kod dr. Dražena Lučingera na Klinici “Vuk Vrhovec”. Nekoliko mjeseci nakon početka liječenja Lana je zatrudnjela potpomognutom oplodnjom. Rodila je 2000. godine curicu Doru. Nažalost, Dora je rođena sa srčanom manom i umrla je s osam mjeseci.
- Svijet mi se srušio. Bila sam izvan sebe i nije mi bilo do ničega. Nisam u tom trenutku ni pomišljala na novu trudnoću. Imali smo još uspješno oplođenih jajašaca i zaledili smo te zametke. Odlučili smo da pričekaju još neko vrijeme - priča Lana.
Nepune dvije godine kasnije Lana je opet pokušala. Taj pokušaj im je donio veliku sreću - Korinu i Luciju. Za njih Lana kaže da su Dorine sestre blizanke. Četiri i pol mjeseca kasnije Lana je saznala da je ponovno trudna, ovaj put prirodnim putem! Na trećem pregledu u trudnoći Lana je s nevjericom primila informaciju da opet nosi blizance.
Tako se njihova sreća učetverostručila. Kuću su zbog naglog povećanja obitelji u potpunosti preuredili. Blizanke su završile prvi razred, a dječaci će tek krenuti u školu.



OD ŽALOSTI DO NAJVEĆE RADOSTI

>>> MORALI KRENUTI NA LIJEČENJE
Lana i Đani vjenčali su se 1997. Nakon niza pretraga liječnici su im sugerirali da probaju umjetnom oplodnjom. Odlaze kod dr. Lučingera, kojeg smatraju svojim herojem.
>>> PRVA TRUDNOĆA I SMRT MALE DORE
Lana je nakon potpomognute oplodnje 2000. rodila Doru. Obitelj je bila shrvana nakon što je Dora, zbog bolesnog srca, umrla osam mjeseci kasnije.
>>> SRETNI RODITELJI ČETVERO DJECE
Ponovni pokušaj sa zamrznutim zamecima donosi rezultate i rađaju se blizanke. Začeće prirodnim putem šokira obitelj 4,5 mjeseca kasnije, a u prosincu na svijet dolaze dečki.

SA SMIJEŠKOM SE PRISJEĆAJU ŠOKOVA I VIJESTI O PRINOVAMA
Đani se prisjeća kako je, nakon što je Lana primila vijest o prirodnoj trudnoći, u nevjerici otišao liječnici kako bi osobno čuo da je to istina. Za Lanu kaže da je mislio kako joj je pozlilo nakon što je saznala za blizance.


>>> PREMA NOVOM ZAKONU NE BI IH NI BILO...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • hogarko 25.06.2010.

    Vlado ,vlad od koga ćeš kupit harač ako zabraniš oplodnju.

  • 25.06.2010.

    no coment,,,valuta sve rečeno......

  • lexi 25.06.2010.

    dragi Bože daj im sav blagoslov ovoga svijeta,

Komentiraj...
Vidi sve komentare