To je to što me zanima!

Nevjerojatan potez Poljaka na Čiovu! Posred plaže betonirao je put koji ide od vile do mora

Vlasnik je za Morski rekao da će idućeg tjedna doći u Hrvatsku i najprije razgovarati s policijom. Prema novom Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama, kazna za ovakvu gradnju penje se i do 130 tisuća eura
Vidi originalni članak

Stanovnici mjesta Slatine na otoku Čiovu muku muče, kako kažu, s jednim Poljakom koji godinama maltretira mještane i devastira pomorsko dobro. Najnovija ilegalna betonska "instalacija" s odvodnim cijevima nastala je prije samo dva dana, a sve se događa na šljunčanoj plaži koju Slatinjani nazivaju Dionice, prenosi Morski.hr.

- Mještani već par godina vode bitku. Komunalni redari su bili u već nekoliko navrata, ali nikome ništa. Poslao sam komunalnom redarstvu prijavu. Nemamo pritužbe na rad komunalnog redarstva, ljudi stvarno izlaze na teren i rade svoj posao, no problem je u ovim strancima koji ne prezaju ni od čega - rekao je za Morski Mislav Domić, predsjednik Mjesnog odbora Slatine.

- Tu su neki meštri iz Poljske i s njima imamo već par godina problema. Evo, sad su najnovije izbetonirali odvod od bazena, prije dva dana ga tamo nije bilo! Radi se o villi Sun and Sea koja se iznajmljuje i na Bookingu - rekla je jedna mještanka.

Mjesni odbor je upoznat sa svime i oni su poslali inspekciju. Upit je Morski poslao i Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture. 

Vlasnik je za Morski rekao da će idućeg tjedna doći u Hrvatsku i najprije razgovarati s policijom. Prema novom Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama, kazna za ovakvu gradnju penje se i do 130 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • toreador 24.03.2024.

    Pa pozovite Olega on će to riješiti a pomoći će mu Plenki

  • anonimus[8] 26.02.2024.

    Vi niste normalni, nakacili ste ste na Poljaka, a nase domace Rvatine grade i uzimaju od postenog naroda kako stignu, dodite na Ciovo u Okrug gornji, pa pogledaje gospodina kojem prezime pocinje na N. kako gradi i gdje gradi, nek vas sram bude da mu nitko nista ne moze.

  • Mi Hrvati 24.02.2024.

    Ma o čemu vu pričate? Ma Sukošan, Zadar , Dalmacija je cijela betonirana i devastirana i vi se čuditi jednom putiču. Sukošan je cijeli zatvoren od mora. Zidovi i bunker da ih nebi probila najjača vojska. Vi se čuditi putiču u more ko pura deeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare