To je to što me zanima!

Nevjerojatna snimka iz SAD-a: Kamionom je probila zaštitnu ogradu mosta i ostala visjeti!

Ženu iz visećeg kamiona uspješno su izvukli neozlijeđenu. Na snimci koja se širi društvenim mrežama vide se spasioci koji se spuštaju do žene zapele u kabini. Akcija spašavanja je trajala 45 minuta
Vidi originalni članak

Vozačicu kamiona spasili su iz kabine koja je visila preko ruba mosta u Louisvilleu u SAD-u. Vozilom udarila i probila zaštitnu barijeru ostala visjeti na otprilike 23 metra iznad vode. Policija je potvrdila da je došlo do sudara vozila, no detalji zasad nisu poznati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ženu su uspješno izvukli neozlijeđenu. Na snimci koja se širi društvenim mrežama vide se spasioci koji se spuštaju do žene zapele u kabini koja visi s mosta. Nakon ove nesreće kratko su zatvorili most. 

Kako javlja BBC, vatrogasci su potvrdili da je vozačica izvučena iz kamiona pomoću užadi i ljestva te da je akcija spašavanja trajala oko 45 minuta.

- Držala se kao šampion, ali čim je stala na čvrsto tlo, uspjela je otpustiti te emocije i osjetiti olakšanje. To je prilično impresivna stvar - rekao je Brian O'Neill, šef vatrogasne postaje opisujući ženu kao vrlo smirenu tijekom cijele operacije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 02.03.2024.

    Ova je imala lego srece 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare