To je to što me zanima!

Nevrijeme poharalo tvornicu: Vjetar odnio krov, lomio stakla

Srećom, s obzirom da se havarija dogodila u vrijeme vikenda, nema ozlijeđenih niti stradalih radnika, priopćili su iz Đure Đakovića
Vidi originalni članak

Nevrijeme koje je jučer u večernjim satima zahvatilo Slavonski Brod nastala je velika šteta na krovovima i u halama društva Đuro Đaković Specijalna vozila d.d.

Dio krova, ukupne površine više stotina kvadratnih metara, olujni vjetar je odvojio od konstrukcije te prebacio na okolne objekte, čime je došlo do višestrukih proboja krovova, polomljenih svjetlarnika i stakala. Elementi krova i noseće grede su pale unutar objekata.

Srećom, s obzirom da se havarija dogodila u vrijeme vikenda, nema ozlijeđenih niti stradalih radnika, priopćili su iz Đure Đakovića.

Tvrtka je odmah počela otklanjati opasnost po ljude i opremu, pripremati sanaciju krovova, ali i reorganizirati prekinutu proizvodnju.

S obzirom na vrlo veliku dinamiku proizvodnje i ugovorne obveze isporuka, nužno je hitno uspostavljanje prekinute serijske proizvodnje te je ĐĐSV već jutros pokrenuo preseljenje proizvodnje iz ugroženih objekata, koristeći druge raspoložive prostore u ĐĐSV-u, ali i ĐĐ Grupi.

Planirana je hitna uspostava pune proizvodnje čime je rizik kašnjenja isporuka gotovih proizvoda smanjen na najkraće moguće vrijeme i uz minimalne posljedice.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jo2hn8ny 09.07.2019.

    Kažem ja ništa bez crijepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare