To je to što me zanima!

Nevrijeme u Dalmaciji: Javna garaža u Šibeniku potopljena

Olujno nevrijeme oko 18 sati zahvatilo je šire šibensko područje, a očekuje se da će se nevrijeme širiti na ostatak Dalmacije. U Drnišu je pala tuča i puše tramontana
Vidi originalni članak

Novo grmljavinsko nevrijeme s obilnom kišom, pljuskovima i grmljavinom zahvatilo je šire šibensko područje oko 18 sati. Dijelove grada te drniško područje zahvatila je i tuča.

POGLEDAJTE VIDEO: Poplavljene ulice Šibenika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na tom području zapuhala je tramontana s jakim udarima i padom temperature, pa su one i desetak stupnjeva niže nego na splitskom području, javlja Dalmacija Danas.

DHMZ je izdao narančasti stupanj upozorenje za cijelu zemlju, a u Dalmaciji se upozorava na olujne udare tramuntane, obilnu kišu i grmljavinsko nevrijeme. Najjači udari vjetra dosežu i 35-50 čvorova.

Šibenski SDP-ovac Toni Restović objavio je na Facebooku video poplavljene podzemne garaže pod Poljanom gdje se našao za vrijeme nevremena.

- 11 min je padala kiša. Jedanaest! Forsiranje bogatih projekata je trade mark ove gradske uprave! Zanemarivanje potreba i kvalitetnijeg života svih Šibenčanki i Šibenčana je nešto što ova gradske vlast radi vrhunski - napisao je uz video.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • duduuusta 01.09.2020.

    Aajmeeee.... pada kiša jooojjjj ljudi šta ćemo sada..???

  • 31.08.2020.

    Garaza pollavila od jednog pljuska koji je traja 11 min sta ce biti kad bude padala kisa 3-4sata a bili su gradski poglavari puni sebe ka go..no vitamina kad su je otvarali

  • nepoznati čovjek 31.08.2020.

    i šta bi mi u svezi toga, nije to vijest za nas nego za gradske službe..koliko su novaca ubrali od turizma mogli su nešto i napraviti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare