To je to što me zanima!

Nevrijeme trgalo krovove u Međimurju i Slavoniji

Vatrogasci JVP Čakovca imali su preko 20 intervencija po mjestima, a komunalne službe mnogih međimurskih mjesta stalno su u akciji
Vidi originalni članak

Veliko nevrijeme zahvatilo je u petak u večernjim satima cijelo Međimurje. Kiša praćena jakim vjetrom i tučom kidala je grane i raskrivala krovove. Vatrogasci JVP Čakovca imali su preko 20 intervencija po mjestima, a komunalne službe mnogih međimurskih mjesta stalno su u akciji. Nevrijeme je došlo sa slovenske strane, a zahvatilo je i dio Podravine.

I U OSIJEKU NEVRIJEME LOMILO DRVEĆE I OŠTETILO DIMNJAKE
Orkanski vjetar koji je tijekom noći s petka na subotu pogodio Slavoniju, a posebice Osijek, napravio je dosta materijalne štete i poteškoća u prometu. Rušio je drveće koje je zakrčilo ulice u gradu. U samom centru grada, u Kapucinskoj ulici, na zgradi Erste banke se od siline vjetra nakrivio toranj i prijetio je da će se urušiti na pješačku zonu korza te cestu kojom voze tramvaji i automobili. Policija je zbog toga blokirala promet u gradu dok nisu pristigli vatrogasci koji su ljestvama i dizalicom uklonili vrh tornja. Policija je dojavila kako je u Valpovu odletio krov sa stare i trošne kuće te pao na desetak parkiranih auta te ih je jako oštetio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Lindy 23.05.2009.

    O da, bilo je gadno, nebo čudne boje sivo-zeleno, spremalo se ko da bu smak sveta. al brzo prošlo, fala Bogu.

  • troyan 23.05.2009.

    Kao da iz Slovenije moze doci nesto dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare