To je to što me zanima!

Nevrijeme u šumi: Grom je ubio oca (31) četvero djece

Tomislav je otišao s ocem i bratom po drva. Počela je grmljavina. Naslonio se na hrast. Čuo se strahovit udar groma. Tomislav je počeo kliziti prema zemlji...
Vidi originalni članak

Ušli smo u šumu po drva. Počelo je nevrijeme. Otac i ja sjeli smo u traktorsku kabinu, a brat Tomislav naslonio se na hrast, priča nam Antonijo Miroslavić (24) i nastavlja:

- Čuo se strahovit udar groma. Refleksno sam se okrenuo i pogledao prema bratu Tomislavu. Vidio sam da lagano klizi prema zemlji, i dalje oslonjen o hrast - kaže šokirani Antonijo.

Grom je udario u Tomislava (31). S njim, ocem Ivanom (53) i susjedom Zlatkom bio je u petak u šumi zvanoj Ilovački lug, nekoliko kilometara od njihova doma u Malom Vukovju. Iskočili su iz kabine da bi pomogli Tomislavu. Antonijo mu je masirao srce, ali nije bilo pomoći.

Zvali su Hitnu, koja je Tomislava prevezla u šest kilometara udaljeni garešnički Zavod za hitnu medicinu. Tamo su ponovno pokušali nemoguće, ali uz sva nastojanja Tomislava nisu mogli vratiti.

Roditelji pokojnog Tomislava bili su potpuno šokirani od bola i gotovo nisu mogli izustiti riječ. Samo su im se suze slijevale niz lice. Tomislav je ostavio suprugu Danijelu i četvero malodobne djece. Najstarijem je osam godina, a najmlađi ima godinu i pol. Supruga je, držeći najmlađe dijete, kazala kako ga je odgovarala.

- Rekla sam mu da ne ide jer se sprema nevrijeme. Nije me poslušao - jecala je supruga Danijela.



Idi na 24sata

Komentari 59

  • MatijaKreber 27.05.2013.

    da si negdje na nekom prostoru gdje nema drveća ili ga ima ali ne puno veća je mogučnost da će te pogodit i onda te strah i sakriš se pod drvo

  • DarkoD 19.05.2013.

    neče grom na markov trg

  • šiš 19.05.2013.

    Sućut obitelji,žalosno,prežalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare