To je to što me zanima!

New York Times: Kuchner je već izmišljao o Obami

Jeffrey T. Kuhner, koji je u Washington Timesu Sanadera nazvao lažljivcem, poznat je po tome da se obrušio i na kandidata Baracka Obamu
Vidi originalni članak

O kolumnistu Insight Reporta u vlasništvu Washington Timesa Jeffreyu T. Kuhneru piše i drugi američki list The New York Times. U njemu stoji kako je Kuhner prvi počeo "vaditi prljavi veš" američkih predsjedničkih kandidata koji će se 2008. godine boriti za ulazak u Bijelu kuću. On se na svojoj stranici Insight Report, koju navodno finacira vođa sekte Sun Myung Moon, obrušio na Baracka Obamu, za kojeg tvrdi da je kao mali pohađao muslimansku školu u Indoneziji. Kuhner je pritom istaknuo kako će tu optužbu Hillary Clinton iskoristiti u svojoj kampanji.
Iz njena tabora opovrgnuli su te navode i istaknuli da nema nikakvih dokaza da je Hillary proširila tu optužbu.
Ipak prema premijeru Sanaderu ovaj kritičar bio je oštriji. On za aktualnog premijera tvrdi da je izdao Hrvatsku svojim lažima.
- Namjerno je varao narod kako bi prikrio nekompetenciju svoje Vlade u kojoj sjede kleptokrati, a najgori od njih je bivši hrvatski veleposlanik u SAD-u Miomir Žužul - kaže Kuhner.
U tekstu se navodi da premijer nije ispunio niti jedno obećanje, a to su reforme u zemlji, ulazak Hrvatske u EU i NATO te obrana generala u Haagu. Ne samo da nije ispunio nego je, prema riječima ovoga kritičara, Sanader izdao i Antu Gotovinu. Izvori iz State Departmenta potvrdili su da su Sanader i Žužul još 2003. godine dogovorili izručenje odbjegloga Gotovine Haagu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • purger75 20.11.2007.

    @metador, molim te ponovo procitaj zadnja 3 reda u clanku, mozda si nesto propustio!

  • kenija 20.11.2007.

    Naša sadašnja vlada je izručila Gotovinu. i sanader i žužul. pa nije ga moja baba izručila

  • metador 20.11.2007.

    eto potvrda mog posta jucer ne moze mi nitko oprat mozak covjek je placeni novinar koji pise za lovu svake izbore ga netko plati da pise protiv HDZ-a u svojim losim novinama koje imaju nakladu od 5-10 tisuca u gradu gdje zivi 20mil ljudi toliko o njemu i o njegovim novinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare