To je to što me zanima!

Nezadovoljni: Smijenjen šef Uprave ACI-ja Bruno Bonifačić

Bonifačićevim radom nije zadovoljna država, vlasnik ACI-ja, zato što je počeo uređivati urede za popriličan novac i svu energiju usmjerio na projekt 'Adria bove'
Vidi originalni članak

Nadzorni odbor ACI d.o.o. na sjednici u petak smijenio je šefa Uprave ACI-ja Bruna Bonifačića. 

- Navedena Odluka obrazložena je činjenicom da predsjednik Uprave nije postupao sukladno Poslovniku o radu Uprave kojeg je Nadzorni odbor donio na sjednici održanoj dana 29. siječnja 2013. godine, odnosno da nije sazivao sjednice Uprave već je odluke donosio bez konzultacija sa članom Uprave i upoznavanja člana Uprave o istima, što je dovelo do nemogućnosti Uprave za uredno obavljanje poslova vođenja Društva te nanijelo štetu ugledu i poslovanju Društva - stoji u priopćenju. 

NO je također odlučio da se privremeno jedinim članom Uprave i direktorom Društva imenuje Dražen Nikolić. 

Kako piše Jutarnji list, Bonifačićevim radom nije zadovoljna država, kao vlasnik ACI-ja, među ostalim i zato što je počeo uređivati svoje urede za popriličan novac, a i zato što je svu svoju energiju usmjerio na projekt 'Adria bove', umjesto na povećanje konkurentnosti i kvalitete postojeće ponude ACI-ja. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • život je lijep 12.07.2013.

    HNS-u su pripala enegetska poduzeća (HEP, Janaf, Plinacro). SDP je dobio nadzor nad financijskim tvrtkama (Croatia osiguranje, Hrvatska pošta, Lutrija, HPB), Hrvatskim šumama, Hrvatskim vodama.a prometni sektor je podijeljen, pri čemu je HC pripao IDS-u.Samo dvojica šefova javnih poduzeća nisu članovi SDP-a ili HNS-a. Sada jedan od njih odlazi

  • nemoj me žderat 12.07.2013.

    zašto ne piše da je povečao prihode a smanjio rashode,to vladu ne zanima???

  • zagi 24 12.07.2013.

    ma di samo nalaze ovakve face? Pa nigdje među njima nekog od kojeg bi čovjek mirne duše mogao kupit, recimo, polovan auto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare