To je to što me zanima!

Nezaustavljiv: Pijan razbio dva automobila, kuću, znak i stup

Nakon što je već napravio nered na dva mjesta pijanog vozača zaustavila je policija. Nije podigao ručnu pa je i njegov automobil završio u kanalu...
Vidi originalni članak

Muškarac (38) s područja Općine Jakšić u subotu poslijepodne oko 14 sati napravio je nekoliko prometnih prekršaja. Osobnim automobilom požeških registracija prvo je udario u prometni znak na Trgu Sv. Trojstva u Požegi. Znak se od siline udara srušio i oštetio parkirani osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka. Vozač se nije zaustavio nego je nastavio vožnju Ulicom Miroslava Kraljevića. Ondje je udario u rasvjetni stup koji je pao na obiteljsku kuću. 

No Slavonca ni to nije omelo pa je nastavio voziti u smjeru mjesta Granje kod Jakšića. Tamo ga zaustavlja policija, no kada je izašao iz automobila nije povukao ručnu pa je automobil sletio u putni kanal. Izmjereno mu je 2,28 promila alkohola u krvi te su ga smjestili u policiju i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 16.06.2014.

    Do slijedeće prilike.....

  • jožek2 16.06.2014.

    Ovaj puta je sve prošlo bez žrtava i nesreće na sreću , nadam se da će ovaj veseli vozać dobiti zasluženu kaznu i neće više pijan sjesti za volan.

  • 16.06.2014.

    Zašto je ovo u rubrici "politika" a ne u "crna kronika" ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare