To je to što me zanima!

Uprava CA: Prekinite štrajk ili ćemo početi prodavati avione

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
CA ne pristaje na trenutne zahtjeve Sindikata jer bi tako pristao na dugoročne i značajne gubitke, koji bi mogli ozbiljno ugroziti restrukturiranje, kaže Uprava
Vidi originalni članak

Uprava Croatia Airlinesa je poslala priopćenje u kojem navodi kako se još nisu dogovorili sa Sindikatima pilota i kabinskog osoblja pa će se štrajk nastaviti i u subotu. 

- Croatia Airlines ne može pristati na trenutne zahtjeve Sindikata jer bi tako pristao na dugoročne i značajne gubitke, koji bi mogli ozbiljno ugroziti proces restrukturiranja, odnosno opstojnost kompanije - piše u priopćenju Uprave CA. Nakon četvrtog dana štrajka šteta je viša od četiri milijuna kuna. 

- Ukoliko industrijska akcija SKOZ-a i HSPP-a potraje, nije isključeno kako će kompanija biti primorana pristupiti i krajnjim mjerama, kao što je prodaja zrakoplova, što posljedično može uzrokovati povećanje tehnološkog viška zaposlenika - priopćila je Uprava. 

Obzirom da će se štrajk SKOZ-a i HSPP-a nastaviti i u subotu, a vjerojatno i tijekom nedjelje (19. svibnja 2013.), međunarodni i domaći redoviti letovi i dalje će se obavljati prema izmijenjenom redu letenja. Za letove u subotu je predbilježeno gotovo 5800 putnika. 

Popis otkazanih letova i letova koji će se u subotu  obaviti unajmljenim zrakoplovima drugih kompanija pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • perobj 18.05.2013.

    Krivi svi oni koji menađerima daju tolike plače a oni ništa nerade. Kad upropaste poduzeče još za nagradu dobiju debelu otpremninu,umjesto da im nagrada bude goli otok.

  • Yassa 18.05.2013.

    svi su izgledi da još jedna tuđmanova tvorevina odlazi u povjest pa tako i naša aviokompanija u nepovrat

  • MI-MA 18.05.2013.

    SVE PRODAJTE ZAJEDNO SA UPRAVOM

Komentiraj...
Vidi sve komentare