To je to što me zanima!

Ni nakon osam dana nema tragova nestalom starcu

Nestanak V.K. (69) iz Doma za psihički bolesne prijavila je medicinska sestra 1. siječnja. U veliku potragu uključili su se i spasioci iz HGSS-a
Vidi originalni članak

Policija još uvijek nije pronašla V.K. (69), dugogodišnjeg štićenika Doma za psihički bolesne u Novoj Ljeskovici kod Požege. Medicinska sestra Doma zdravlja iz Pleternice prijavila je 1. siječnja nestanak štićenika koji je zadnji put viđen tog dana oko 7.30 sati u krugu Doma. Do tada se nikada nije samovoljno udaljavao. Visok je oko 175 cm, mršave tjelesne građe, a u vrijeme nestanka na sebi je imao kožnu smeđu jaknu, smeđe hlače, bijelu košulju i crne čizme. Osim policije u traženje se uključila i Gorska služba spašavanja. Traže ga po brdovitom i šumovitom području Nove i Stare Ljeskovice, punom potoka.
- Potraga je zbog snijega i raskvašenog terena otežana. Pretraženo je veliko područje, ali još uvijek bez uspjeha. Nismo naišli niti na jedan trag koji bi nas doveo do nestalog V.K. Stanovništvo na tom području je upoznato s nestankom i svi su zamoljeni da nam se jave na broj 92 ako budu imali kakvu korisnu informaciju - rekao je u petak Krunoslav Kokić, glasnogovornik PU Požeško-slavonske.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare