To je to što me zanima!

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni na odmoru u Egiptu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy (52) i djevojka Carla Bruni (39) za božićne blagdane posjetili su Egipat, gdje ostaju do Nove godine
Vidi originalni članak

Držeći se za ruke, par je na aerodromu Luxor dočekalo mnoštvo fotografa i građana koji su ih pozdravljali i zaželjeli im ugodan boravak u njihovoj zemlji. Sarkozy koji se u listopadu nakon 11 godina braka razveo od supruge Cecilije i bivši top-model talijanskih korijena prvi put su uslikani zajedno početkom mjeseca u Disneylandu u Parizu. U Egipat su došli privatnim avionom, koji im je posudio Sarkozyjev prijatelj, milijarder Vincent Bollaire. Poznati par odsjest će u luksuznom hotelu na obali Nila, a posjetit će i poznato ljetovalište Sharm-el-Sheikh.
Tijekom ovoga privatnog posjeta francuski će se predsjednik sastati i s egipatskim kolegom Hosni Mubarakom. Carla Bruni, bivši top-model, nakon napuštanja piste bavila se glazbom, a izdala je i dva uspješna albuma. Njeno ime povezivalo se s mnogim poznatim osobama.  Bila je dugogodišnja djevojka Micka Jaggera.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sinke 26.12.2007.

    A gdje je tu Vlatkica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare