To je to što me zanima!

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni napokon se vjenčali

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy (53) i bivša manekanka i pjevačica Carla Bruni (40) nakon tromjesečne veze napokon su se vjenčali
Vidi originalni članak

Par je svoje "Da" rekao ispred dvadesetak rođaka i bliskih prijatelja u Elizejskoj palači. Sarkozyju je kum bio Nicolas Bazire, bivši suradnik nekadašnjeg francuskog premijera, a njoj kuma Mathilde Agostinelli, glasnogovornica Prade u Francuskoj.
Glasnogovornik Sarkozyjeva ureda, međutim, ništa nije želio komentirati.
- Mladenka je bila u bijelom, zanosna kao i uvijek, rekao je načelnik Osmog arondismana u Parizu Francois Lebel, koji je vjenčao mladence. "Ni mladoženja nije bio loš", dodao je.
Carla Bruni je bivši top-model i pjevačica, a par je skupa od prošle godine. Upoznali su se u studenom, nekoliko tjedana nakon što se predsjednik razveo od svoje druge žene Cecilije.
Francuska javnost uglavnom se ne slaže s predsjednikovim izborom, držeći ga neozbiljnim te smatraju da je zapostavio državu. Jedan političar Sarkozyja je čak optužio da se bavi 'službenom prostitucijom'.
Bruni se prije povezivalo s rokerom Mickom Jaggerom i Ericom Claptonom te biznismenom Donaldom Trumpom. Iz prijašnje veze s profesorom filoziofije ima sina Aureliena. Sarkozy ima dva odrasla sina iz prvog i jednog iz drugog braka s Cecelijom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • god of war 03.02.2008.

    nema šta,sada tek ode francuska k vragu....

  • Gnome 02.02.2008.

    Da ali kao što to obično biva, prvo se pojave golišave fotke pa jedan mali klip na internetu u niskoj razlučivosti , pa će biti nisam to ja .. pa onda jedan u dvd kvaliteti e onda će biti jebte kako ova sliči na mene pa bum...tres, naslovnica: Narkozi orgijao cijelu noć sa Paris Hilton! Slava i novac su čudo.

  • Ratkajeva 02.02.2008.

    maloprije kad sam gledala dnevnik primjetila sam da je bruni fakat zgodna i više nego što sam mislila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare