To je to što me zanima!

Nije baš najpametniji: Htio biti Hulk, pa se nije mogao oprati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarac je sudjelovao u natjecanju u predstavljanju superjunaka te se prebojao bojom za nuklearne podmornice. Cijeli dan se tuširao, ali boja se nije ispirala
Vidi originalni članak

Enrique dos Santos (35) iz Brazila silno je htio izgledati kao filmski superjunak Hulk te je cijelo tijelo obojao zelenom bojom namijenjenom za bojanje balističkih projektila i nuklearnih podmornica. Nakon natjecanja u predstavljanju superjunaka u nedjelju istuširao se te je očekivao kako će se boja isprati jednim pranjem, ali mu je sve ostalo na tijelu, javlja Globo.

U kupaonici je proveo cijeli dan pokušavajući ukloniti boju, a u silnom naporu mu je pomogla i majka, koja mu je četkama pokušavala skinuti boju. 

- Satima sam tijelo trljao sapunom i četkama, ali ništa se nije mijenjalo. U svemu mi je pomogla i majka te sam zaista mislio da boju nikad neću isprati - ispričao je Enrique. Dodaje kako mu je cijela situacija bila jako neugodna, a nije znao ni što će napraviti. Kaže kako je boja, koju je kupio u trgovini, trebala biti samo za potrebe šminkanja, a namjerava tužiti i proizvođača. 

Muškarac se istuširao čak 25 puta te mu se boja isprala nakon posljednjeg pranja. Kaže kako je čitavi dan proveo pod vodom. Istaknuo je kako se prao šamponima, deterdžentima i alkoholom. 

- Na natjecanju prošle godine sam se također prerušio u Hulka, ali boja koju sam nanio na tijelo se odmah nakon jednog pranja isprala - ispričao je Enrique, koji je inače veliki fan stripova i filmova o Hulku. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • EvEvil 02.06.2012.

    njegov styling to može podnijeti...boja je postojana.... :)))

  • user_167723 02.06.2012.

    On namjerava tužiti proizvođača???? A za što? Za svoju glupost? Neka se sabere i promisli malo bolje sa time štogod već ima u glavi.

  • minionka307 01.06.2012.

    bravo, daj si 5! ubuduce ti savjetujem da se ofarbaš necim kaj ces moc skinuti sa sebe nakon stotog pranja. mozda postanes veca atrakcija

Komentiraj...
Vidi sve komentare