To je to što me zanima!

'Nije bilo ni riječi o tome da bi država preuzela dug Agrokora'

Ono što izvanredna uprava radi je dogovoriti s kreditorima novu svježu likvidnost koja bi na dulji rok osigurala normalno funkcioniranje kompanije, rekao je Plenković
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković je rekao u ponedjeljak kako na sastanku s Rusima ni u jednom trenutku nije bilo riječi o tome da bi država preuzima dugove Agrokora.

- Zakon o izvanrednoj upravi je jasan. Ono što izvanredna uprava radi je dogovoriti s kreditorima novu svježu likvidnost koja bi na dulji rok osigurala normalno funkcioniranje kompanije. Interes Sberbanke za Agrokor je bio isključivo poslovnog karaktera nema nikakvog dodatnog elementa - rekao je Plenković u Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Obljetnica formiranja Oružanih snaga

Cijeli državni i vojni vrh okupio su se u ponedjeljak u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” na svečanoj 26. obljetnici formiranja Oružanih snaga. Svečanost je počela snimkom govora prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana te himnom i minutom šutnje za poginule branitelje. Predsjednica je promaknula brigadnoga generala Miroslava Kovača u general bojnika, brigadire Senada Fejzića, Tihomira Kundida i Pericu Turaliju u brigadne generale te kapetana bojnog broda Ivu Raffanellija u čin komodora. Uz to je dodijelila nagrade najuspješnijim natjecateljima za najspremnijeg vojnika “Prvi za Hrvatsku 2017.”

 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Zaczgb 01.06.2017.

    Koliko je Agrokorova novca zavrsilo u Hdz/u kada ga toliko branite? uzeli ste mu kompaniju a dugove nezelite.. pa toga ima samo kod nas.. pa samo iz toga se vidi da je tu sve mutno i da se stite kriminalci.

  • kokaza10 30.05.2017.

    Odluka vrhunskih diplomata je da lažu bez premca, pregovaraju u nedogled sve dok gazda odredi. Za Plenkija kažu da je vrsni diplomata.

  • dubioza123 30.05.2017.

    To se ti šalis?

Komentiraj...
Vidi sve komentare