To je to što me zanima!

Nije bio zadovoljan uslugom pa je u banku upao s palicama

Nova Gradiška: Muškarac je prvo vikao u banci, a onda je drvenim palicama napao policajce koji su intervenirali. Policajci su ga svladali i uhitili. Dobio je prijavu...
Vidi originalni članak

Doista je "vruće" bilo u utorak popodne u poslovnici jedne banke u središtu Nove Gradiške. Muškarac (31) s područja Cernika oko 14,20 sati sa dvije drvene palice u rukama ušao je u poslovnicu banke i nezadovoljan uslugama djelatnica i banke, a zbog navodno nepristiglih uplata na njegov račun, počeo narušavati red i mir tako, vičući i vrijeđajući djelatnice banke, koje su potom pozvale policiju. 

Po dolasku policijskih službenika muškarac je izašao iz prostorija poslovnice banke i nastavio s narušavanjem javnog reda i mira, a kada su ga policijski službenici htjeli spriječiti u tome, suprotstavio im se i korištenjem drvenih palica fizički napao i udarajući ih palicama nanio tjelesne ozljede. Uporabom sredstava prisile muškarac je savladan i uhićen, protiv nasilnika slijedi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog fizičkog napada na službene osobe, te optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog narušavanja javnog reda i mira.

- Zbog napada na službene osobe uhićenom muškarcu prijeti zatvorska kazna od 6 mjeseci do 5 godina, a zbog dovođenja u opasnost života policijskih službenika i nanošenja im tjelesnih ozljeda zatvor od jedne od 8 godina-izjavio je u srijedu policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Antun Jakobović.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • morska sirena 05.09.2013.

    Čitam i ne znam što bih rekla na sve to, na ovaj slučaj i na sve ove komentare. Ponekad stvarno ostanem bez teksta.

  • koraljka greben 05.09.2013.

    gledala sam sve uzasnuta sam kako su ga svladali sa suzavcem bilo je presmjesno ,zanima me samo za jednog lopova trebalo je 10 policajaca,kolko bi trebalo da je bila prava pljacka,a banka nema ni zastitara,,zao mi je samo sto nisam snimala za 24 sata,a policija nije strasno ozljedena bezveze se pravi tolika drama jer i lopov je dobio par udaraca ,,,,,

  • dobravila 04.09.2013.

    Sigurno je PBZ ili Erste...Usrane preko grla. Carpe_diem bolje živi od kada je prešao u drugu banku. Jede govna kao i do sada..... Nemre ga spasiti ni CityBanka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare