To je to što me zanima!

Nije dobro potegnuo ručnu, kombi sletio u more i potonuo

Šibenik: Nijemac Geirleich parkirao je kombi na rivu i otišao u kupovinu. Ručna kočnica nije dobro držala pa je kombi krenuo u rikverc. Prvo se naslonio na brod
Vidi originalni članak

Nijemac Hans Franc Jozef Geirleich u subotu je oko 8.30 sati na šibensku rivu sparkirao svoj VW kombi i otišao u kupovinu. Nije dobro potegnuo ručnu kočnicu pa mu je kombi završio u moru. 

- Auto je polako krenuo u rikverc. Udario je u kolonu za vezivanje brodova, poslije čega je krenuo u more. Zadnjim krajem naslonio se na Jadrolinijin brod 'Tijat', a prednjim je još bio na obali. Iako se nije brzo kretao nitko nije uspio na vrijeme reagirati. 'Tijat' se ljuljao i kombi je ubrzo završio u moru. Prvi su skočili Momo Zanki i Antonijo Kardum. Zavezali su auto konopom, ali su struja i valovi bili prejaki. Nošen morskim strujama auto je otplutao prema pučini - ispričao nam je očevidac.

Kako je Hans Franc Jozef osim kočnice zaboravio i zatvoriti prozor, u kombi je ulazila voda, tako da je ubrzo potonuo. Ribari su skupili stvari koje su kroz otvoreni prozor isplivale na površinu. Nakon nekoliko sati uspjeli su izvući kombi iz mora.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jknez155 22.01.2011.

    ili ga odmah ne gurnu u rijeku

  • gogozg 22.01.2011.

    meni je tako jednom biciklo upao u more, pa nije bilo u 24 sata..

  • badrix 22.01.2011.

    malo malo pa netko uleti u more, rijeku ili jezero.. sta ljudi ne ostave auto u prvoj ili rikvercu!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare