To je to što me zanima!

Nije dugo potrajalo: U utorak skače cijena i benzina i dizela

Prema izračunu Ministarstva gospodarstva, nakon sedam uzastopnih tjedana pada cijena, benzini bi sutra mogli poskupjeti za 29 lipa po litri, a dizeli za 34 lipe po litri
Vidi originalni članak

Zbog rasta cijene nafte na svjetskom tržištu i porasta cijena derivata, cijena goriva od utorka će vjerojatno porasti, objavilo je Ministarstvo gospodarstva. 

Prema njihovom izračunu, nakon sedam uzastopnih tjedana pada, benzini bi mogli poskupjeti za 29 lipa po litri, a dizeli za 34 lipe po litri. 

Porast cijena rezultat je rasta cijena naftnih derivata na Mediteranu i višeg tečaja američkog dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Britvaa 07.09.2015.

    Zašto me ovo uopće ne čudi. Znalaaaaa saaaam! pljuc!

  • jozabroz 07.09.2015.

    pa jel to nesto neocekivano?? propalo im vecina planova kako do love za izbore pa ce sad malo,kao povisit zbog svjetskih trendova..)))))) kad se treba brinut o visini primanja gradana,onda se pozivaju na "dobar polozaj u europi i visok prosjek primanja u hrvatskoj,,neki imaju 400000kuna drugi 2000 i evo u prosjeku 201000 kuna,,mirovine ne diraju iako se kao, onaj hrelja borio za bolje mirovine i bolji polozaj umirovljenika u drustvu i zanimljivo, vec je to zaboravio ocito je za sebe sve napravio, a s obzirom da je odustao od zahtjeva za povecanje mirovine,mora da su ga i nagradili..)))))

  • Galeb sa plaže 07.09.2015.

    neeeee samo to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare