To je to što me zanima!

Nije ga mogla voljeti: Posvojila je dječaka i dala ga prijateljima

Menadžerica (40) iz Massachusettsa u SAD-a je posvojila dječaka iz Rusije. No kasnije ga je dala svojim prijateljima jer, kako je rekla, nije mogla voljeti siroče
Vidi originalni članak

Menadžerica (40) iz Massachusettsa je prije dvije godine odlučila posvojiti bebu iz Rusije. Life.ru piše kako je vidjela fotografije malog Denisa i odmah je znala kako želi biti njegova mama. Sud joj je godinu dana nakon toga odobrio posvajanje te je dječak otputovao u SAD. 

Ruske vlasi kasnije su provjeravale kako je dječak. Prva su izvješća bila u redu. no onda su saznali kako je žena početkom 2012. godine dječaka dala svojim prijateljima koji su već odgajali posvojenu djecu. 

Vlastima je objasnila kako nije mogla voljeti posvojeno dijete. Ruski konzulat u SAD-u je upoznat sa slučajem te su oni zatražili od lokalnih vlasti da naprave istragu.     

Idi na 24sata

Komentari 130

  • dani1975 01.12.2012.

    :( preslatak je :(

  • schmetterling 18.10.2012.

    takvoj osobi nebi ni mačka dala na čuvanje... grozno....za svaku osudu.

  • zrinka_2 15.10.2012.

    nije mi jasno kako netko ne može voljeti djecu... posvojila ga je - ok, nije mu biološka mama ali zna se nije roditelj onaj tko rodi dijete već tko ga odgoji, dakle žalosno što je odlučila propustiti u životu takvo divno iskustvo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare