To je to što me zanima!

Nije HDZ: Vijećnici SDP-a je bombu u dvorište bacio susjed

U dvorište kuće bakarske gradske vijećnice i predsjednice gradskog SDP-a u noći na utorak bačena je ručna bomba, od čije je eksplozije oštećena žičana ograda
Vidi originalni članak

dvorište kuće bakarske gradske vijećnice i predsjednice gradskog SDP-a Tamare Kojić u selu Krasici pokraj Bakra u noći na utorak bačena je ručna bomba, od čije je eksplozije oštećena žičana ograda. Primorsko-goranska policija je u petak objavila kako zbog toga sumnjiče muškarca (70). 

- 70-godišnjak je Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci kazneno prijavljen za kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i prijetnja. Kriminalističko istraživanje se nastavlja - objavila je policija. 

Tamara Kojić je izjavila da se eksplozija dogodila nešto nakon ponoći i za nju optužila bakarskog gradonačelnika i saborskog zastupnika HDZ-a Tomislava Klarića, to jest, rekla je, ne njega osobno nego "njegove ljude". Tomislav Klarić je odbacio te optužbe. Osudio je svaki takav čin i rekao da onaj tko je to učinio nije normalan.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • mangup@dj 10.01.2014.

    da li ovi u SDP-u kolektivno imaju neku fobiju

  • šmokljan 10.01.2014.

    a nije Ankica Benić

  • šmokljan 10.01.2014.

    Tamara Kojić, interesantno

Komentiraj...
Vidi sve komentare