To je to što me zanima!

Nije htjela zgaziti srnu i lane, pa je u nesreći ostala bez zuba

Paula Hamilton, bivša manekenka, vozila se prema šumi. Na cestu su istrčali srna i lane. kako bi ih izbjegla skrenula je u dvorište kuće i zabila se autom u staklenik
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Paula Hamilton (51) proslavila se u reklami za Volkswagen. Svojim besprijekornim, vitkim tijelom i zamamnim osmijehom zarađivala je velike svote novca. No osmijeh joj je unakazila prometna nesreća u kojoj je ostala bez gornjih prednjih zubiju. 

Početkom rujna Paula je rano ujutro svojim Hyundaijem krenula nabrati koprivu u šumu od koje radi sokove i juhu. Na cestu su odjednom istrčali srna i lane.

Žrtvovala sam se zbog srne i laneta. Nisam željela ozlijedili ili u najgorem slučaju ubiti nevine životinje. Izgled mi nije bitan - kaže bivši model 

Kako ih ne bi udarila naglo je skrenula i proletjela kroz dvorište kuće te se zabila u staklenik. Od siline udarca glavom je probila vjetrobransko staklo. Osjetila je kako joj niz vrat curi neka tekućina. Pomislila je kako curi benzin te da će auto eksplodirati. Jedva je uspjela ispuzati van. 

Ubrzo je došla policija i hitna. 

Pokušala im je nešto reći, a iz ustiju je potekla krv. Paula se od šoka onesvijestila. U bolnici je saznala da je ostala bez zubiju, no to joj nimalo ne smeta, prenosi Bild.

- Žrtvovala sam se zbog srne i malog laneta. Nisam željela ozlijediti ili u najgorem slučaju ubiti nevine životinje. Izgled mi nije bitan - kaže bivši model.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • anaaa0550 25.09.2012.

    pa ako je"bivša menekenka" u što čisto sumnjam kako nema novaca da si napravi ta prva prednja zuba... baš izgleda ko Zadro...

  • Molly_1 24.09.2012.

    Bravo.. Spasena dva zivota, lijepo!!

  • vitaminix 23.09.2012.

    bolje da je skuhala lovački gulaš nego ostala bez zuba i auta :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare