To je to što me zanima!

Nije im bilo teško: Umirovljeni par propješačio 2291 kilometar

Mike Higgins (61) i njegova supruga Janet (65) pješačili su 148 dana iz svog doma u Shropshireu do jezera Garda u Italiji. Propješačili su 2291 km i prošli četiri države
Vidi originalni članak

Umirovljeni par koji je od kćeri na poklon dobio pedometar nedavno je završio svoj put za Italiju. Iz Velike Britanije su hodali do Italije, a prešli su čak 2291 kilometar. Mike Higgins (61) i njegova supruga Janet (65) pješačili su 148 dana iz svog doma u Shropshireu do jezera Garda u Italiji, javlja Daily Mail. Tijekom puta je par prošetao kroz četiri države, a dijelom puta kroz Alpe u Švicarskoj su i planinarili. 

- Imali smo apartman u Italiji, a nakon što smo shvatili da zapravo svakodnevno pješačimo kod kuće izračunao sam da nam do Italije treba pet do šest mjeseci hodanja. Šalili smo se zbog toga cijelo vrijeme, a Janet je u jednom trenutku rekla da možemo to napraviti ako želimo - ispričao je Mike. 

Dodaje kako su na ideju došli prije četiri godine. Nisu s takvim pothvatima imali iskustva, ali su zaključili kako bi sve moglo biti zabavno.

- Sve zvuči dosta bizarno, jer to nije bila ideja na koju smo došli preko noći, već smo to planirali - kaže Mike. Par ističe kako je iskustvo bilo predivno jer ništa nisu trebali raditi, već samo hodati. Svoju šetnju su završili 30. kolovoza ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bronxNY 02.10.2012.

    toliko ja pretrčim svako jutro

  • andrea1 29.09.2012.

    148 dana bez 24 sata ??? No way :)))

  • dario1 28.09.2012.

    Ja ne bih mogao ni 22 , a kamoli 2291.... Bravo! To se zove volja!! Ne kao oni umirovljenici koji kukaju......

Komentiraj...
Vidi sve komentare