To je to što me zanima!

Nije imao kap alkohola u krvi, a na A1 vozio u krivom smjeru

Muškarac (53) iz Plaškog krenuo je na put autocestom A1 prema Ogulinu - u suprotnom smjeru. Policija ga zaustavila na 93. kilometru, nakon dojave vozača
Vidi originalni članak

Muškarac (53) iz Plaškog krenuo je na put autocestom A1 prema Ogulinu - u suprotnom smjeru. 

Uspaničeni vozači slučaj su prijavili policiji oko 19.31 sati, a vozač je brzom intervencijom zaustavljen na 93. kilometru autoceste, javlja Slobodna Dalmacija. U trenutku zaustavljanja kretao se zaustavnom trakom.

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a zbog kršenja Zakona o sigurnosti na cestama Prekršajnom sudu proslijedit će se optužni prijedlog. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • stiven 14.06.2012.

    sto ljudi sto čudi,svašta je moguće,više ne postoji ono "nemoguće",a po ovom pitanju imaš jako mnogo vozaća koji nakon 20,30g vozačkog staža se prvi puta sretnu sa vožnjom auto-putom i eto ti zla,nemora to uvjek u pravilu biti da to rade mladi i neiskusni,pijani,drogirani,samoubice i sl.

  • KristijanVuković 14.06.2012.

    možda je dioptrija u pitanju.....

  • zdrawe 13.06.2012.

    da da, pa nemora iskljucivo alkohol bit uzrok nepodopstina,zar ne? cacic skoro nikad ne izgleda pijan no ocito mu alkohol i netreba da bi radio gluposti..on je ipak prvi dopredsjednik a taj prvi je valjda jaci od premjera, treba pisat valjda prvi premjer..tek onda bi bio visa funkcija od prvog dopredsjednika..

Komentiraj...
Vidi sve komentare