To je to što me zanima!

Nije lopov uzeo stajalište, već su ga odveli na remont

Varaždin: Komunalni redari policiji su prijavili da je netko ukrao cijelo stajalište za bus, da bi tek na kraju otkrili da su je radnici odnijeli na popravak
Vidi originalni članak

Stanar Harambašićeve ulice u Varaždinu dojavio je u petak ujutro komunalnim redarima da je nestalo autobusno stajalište s raskrižja Harambašićeve i Ulice Otona Župančića. Komunalni redari izašli su na teren i ustanovili da je nepoznati 'lopov' doslovno odšarafio i odnio cijelu nadstrešnicu. Zajedno s policijom oni su izašli na teren nakon što se ispostavilo da o uklanjanju nadstrešnice ne znaju ni u Županijskoj upravi za ceste, a oni su to stajalište postavili. Međutim, nakon očevida, ustanovili su da nitko nije ukrao nadstrešnicu već su je u srijedu demontirali radnici Agencije za razvoj Varaždinske županije (AZRA) i odveli u tvrtku Solvis zbog popravljanja rasvjete. AZRA je, naime, vlasnik nadstrešnice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mafia2560 05.10.2009.

    Stef je sarafil, vidil sam ga, sad ga bum ja tuzil

  • teodora 02.10.2009.

    hahahaha,evo mi još jedan dokaz da ti redari rade samo gluposti a ne svoj posao.Ja sam morala poštucati svoju živu ogradu 15 cm ali kod mog susjeda trava do dupeta i samo što krokodili ne izlaze s grunta i nikom ništa.To nije njihova briga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare