To je to što me zanima!

'Nije me briga, nadam se da će HOK zastupati Šeks'

Andreis će tražiti progon Josipovića zbog klevete. Zasmetala ga je izjava da se ne sjeća kada je 'Komora promptno reagirala na poticaje iz politike'
Vidi originalni članak

Nije me briga za tužbu koju namjerava podnijeti Hrvatska odvjetnička komora, nadam se da će Komoru na sudu zastupati Vladimir Šeks. Najava tužbe neće smanjiti pravne i političke probleme koje nosi ishitrena i politički motivirana odluka HOK-a o pokretanju stegovnog postupka, niti će isprati nečistu savjest pojedinaca iz vodstva HOK-a koji su u mogućem sukobu interesa u konkretnom slučaju, rekao je predsjednik u priopćenju.

ANDREIS: TRAŽIT ĆU PROGON JOSIPOVIĆA ZBOG KLEVETE
Predsjednik Hrvatske odvjetničke komore, Leo Andreis kazao je kako će Upravni odbor Komore zatražiti da se protiv predsjednika Ive Josipovića pokrene kazneni postupak zbog klevete. Andreisa je zasmetala izjava Josipovića da se ne sjeća vremena kada je odvjetnička komora ovako promptno reagirala na poticaje iz politike. Predsjednik je to izjavio komentirajući u utorak Andreisovu disciplinsku prijavu protiv odvjetnika Ante Nobila zbog intervjua u tjedniku 'Globus'. Nobilo je rekao da istražna tijela nastoje suziti istragu u slučaju HEP-a i TLM-a protiv njegovog branjenika Damira Polančeca kako bi zaštitili članove Vlade, a Polančeca natjerali da svjedoči protiv bivšeg premijera Ive Sanadera. Andreis smatra kako je Josipović izjavom da je disciplinski postupak protiv Nobila pokrenut na poticaj iz politike, naštetio ugledu odvjetništva i Komore.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • CHUPACHABRA 19.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • CHUPACHABRA 19.05.2010.

    ti andreis.....,jesi ti grk ili kaj.mozes povuci gospodina josipovica za jajca

  • CHUPACHABRA 19.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare