To je to što me zanima!

Nije mu smetao muž: Silvio je zavodio ženu premijera Češke

U knjizi Paroubek opisuje kako su supruga, on i glasnogovornica stajali u dvorani te kako je Berlusconi počeo kružiti oko njih te ženama upućivati zavodničke poglede
Vidi originalni članak

Bivši češki premijer Jiri Paroubek (59) uskoro bi trebao objaviti knjigu u kojoj je između ostalog opisao i kako se talijanski premijer Silvio Berlusconi nabacivao njegovoj mladoj supruzi Petri i to na zasjedanju kojem su prisustvovali europski premijeri, piše Čas.sk

U knjizi 'U službi republike' Paroubek opisuje kako su supruga, on i njegova glasnogovornica stajali u dvorani te kako je Berlusconi počeo kružiti oko njih te Petri i glasnogovornici upućivati zavodničke poglede. Paroubek nije u knjizi objasnio kako je nasrtljivom premijeru dao do znanja da se makne. Ipak Berlusconi je u jednom trenutku odlučio kako je bolje da se udalji od svojeg krupnijeg kolege i dame ostavi na miru.

Inače Jiriju je ovo drugi brak. Nekoliko godina je bio u braku sa Zuzanom (52), a Petra (37) je bila njegova službena prevoditeljica. Tijekom putovanja su se zbližili i kasnije vjenčali. Imaju dijete koja je mlađe od djeteta njegovog sina iz prvog braka.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • juran 07.06.2011.

    a ne nije fufa, daj ju gle a tek tetovažu među dudama

  • tipkalicaa 07.06.2011.

    taj tip stvarno nema ni stida ni pameti, a o dostojanstvu njegovih godina da ne pričam. stara sramota, bljak!

  • Prva Proleterska_1 07.06.2011.

    Ajme majko, pa ko bi ovu takao. Ovaj stari prdonja misli, da je njegova žena ljepotica, doduše i ispadne tako kad stane pored njega. A našao ju je sigurno prilikom obilaska Etona il Cambridga. Pametno neko stvorenje, odano slikarstu dušom i sisama. Pa ovu ja u bordel nebi uzeo. Ajde možda na frontu, da ne budem pristran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare