To je to što me zanima!

'Nije ni nama lako. Mi nismo svojeg sina odgajali da ubije...'

Dinu Kulišeka terete za teško ubojstvo Ivana Jagodića kojeg je u divljačkom nasrtaju usmrtio s 30 uboda nožem. Na sudu u Rijeci održano je pripremno ročište
Vidi originalni članak

Nakon što je u siječnju potvrđena optužnica kojom se Dino Kulišek tereti za teško ubojstvo Ivana Jagodića kojeg je lanjskoga srpnja u Crikvenici u divljačkom nasrtaju usmrtio s trideset uboda nožem i pokušaj ubojstva mladićeve djevojke Meriem Demo, u petak je održano pripremno ročište na kojem je određeno da će se prije početka izvođenja dokaza saslušati psihijatrijski vještaci, piše Večernji list

- Nismo svog sina odgajali da ubije, nemojte misliti da je nama lako – rekao je na hodniku riječkog Županijskog suda u Rijeci otac Dine Kulišeka majci ubijenog mladića pokušavajući joj izraziti sućut. Pruženu ruku nije prihvatila.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • MilanRajkovic 11.04.2015.

    Nitko ne odgaja djecu da budu ubojice, no problem mnogih roditelja je što vide nedostatke u drugoj djeci ili drugim roditeljima, a sa svojom istinom, odnosno da su mogli dati više sebe vlastitom djetetu ignoriraju. gdje je problem ? Po meni u egoizmu i ne gledanju istini u oči, pre teškom ili pre lagodnom životu.

  • JosePekarz 11.04.2015.

    Zao mi je Roditelja trpe Psihicki npritisak jasno je Ali ovo sa 30 uboda moja osuda za svaki ubod Godinu dana na goli otok ! Pa nek zivi zivot pokraj zivota !

  • liliana 11.04.2015.

    Ma da ,jadni roditelji,nisu krivi što imaju takvog sina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare