To je to što me zanima!

Nije ni primjetila: Voditeljica na TV-u najavila svoju prosidbu

Dok je zaključivala vijesti, voditeljica je primila 'prijelomnu vijest'. Automatizmom je počela čitati riječi sa ekrana kada je shvatila da je upravo najavila vlastitu prošnju...
Vidi originalni članak

Voditeljica na lokalnoj televiziji je taman zaključivala vijesti i trebala pročitati posljednju rečenicu. Dvojica kolega stajali su uz nju no nisu ničime odavali da slijedi jedan sasvim poseban trenutak. 

- Upravo smo primili 'prijelomnu vijest'. FOX54 upravo je primio vijest da će voditeljica iz Huntsvillea biti zaprošena ovog trenutka... - pročitala je zbunjena Jillian Pavlica nakon čega se pred njom 'ukazao' zaručnik s prstenom u ruci. 

- Ne mogu zamisliti niti jedan dan života da se ne budim pokraj tebe. Jillian Pavlica, hoćeš li se udati za mene? - upitao je i kleknuo.

Oduševljena i ganuta voditeljica rekla je 'da'. Nakon prošnje uslijedila je vremenska prognoza. 

- Ovdje na našoj televiziji, večeras prognoziram 100-postotnu mugućnost za nekoliko suza radosnica - rekao je dežurni meteorolog. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • urnebes 22.03.2013.

    malo proseravanja

  • Semper5 22.03.2013.

    Da se ovo kojim slučajem dogodilo na HTV-u, premijer bi odmah sazvao izvanrednu presicu i izjavio kako je zaručnik iz ŠpičkovinoVukojebine došao zlorabiti javnu televiziju za mahanje svojim ovcama i kozama. Nakon toga su uslijedila drastična reakcija vodstva HTV-a u kojoj bi bili smijenjeni svi, pa čak i spremačica.

  • katani 22.03.2013.

    meni je puno romanticnija prosnja negdje na lipom mistu bez puno ljudi, najbolje samo nas dvoje, javna prosnja je preseravanje, zasto osobi koju volimo moramo pokazivati pred drugima svoju ljubav po meni to je nesto osobno, ja sam sebicna i zelim te trenutke samo za sebe zadrzati :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare