To je to što me zanima!

Nije on Houdini: Mađioničar se nije oslobodio lisica na vrijeme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Veliki Moodini vezao se lisicama, stavio povez na oči i lancem privezao za auto. Trebao se osloboditi okova prije nego što ga auto povuče. Međutim, nije uspio
Vidi originalni članak

Američkom mađioničaru Michaelu Mooneyju trik je pošao po zlu pred gomilom posjetitelja na utrkama automobila u Atlanti. Umjesto da se izvuče iz okova kao Houdini polomio je gomilu kostiju na tijelu. Mooney, koji koristi umjetničko ime Veliki Moodini pokušao se osloboditi okova prije nego što ga povuče auto. Privezao se na branik lancem od 90 metara i lisicama, piše Daily Mail

Kako je auto ubrzavao trebao se odvezati. Međutim, nije uspio. Auto ga je naglo povukao. Posjetioci su u šoku gledali kako je pao na glavu. Slomio je zglob, šaku, prst i ključnu kost.

- Zahvaljujem Bogu što sam živ - rekao je iz bolničkog kreveta u Atlanti. Prije nastupa, dva puta je izveo trik i nije bilo problema.

- Sjećam se kako je auto kretao i da su mi ruke vibrirale. Oči su mi bile vezane. Odjednom sam bio na zemlji i sve me boljelo. Plakao sam - ispričao je mađioničar. Mooney tvrdi da lanac nije bio dobro namješten. Njegov menadžer objašnjava kako je trebao imati osam do deset sekundi za oslobađanje, ali zbog neispravnog lanca, imao je samo tri sekunde.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Icarus 09.06.2011.

    Lik je snimao reklamu za happy tree friends :D

  • kiklop007 07.06.2011.

    Sad kad je ostal bez šaka , lokot bu otvaral ku****!!!

  • Prva Proleterska_1 07.06.2011.

    Lanac nije bio ispravan. Što to znaći? Samo jedno. Nije bio dovoljno prepilan, il je bio pilan kod varenja, gde je material drukćije strukture.

Komentiraj...
Vidi sve komentare