To je to što me zanima!

Nije se danima javljao obitelji, pronašli ga mrtvog u stanu

Prema riječima stanara zgrade, iz stana se nisu osjetili nikakvi neugodni mirisi pa je vjerojatno da između smrti i pronalaska tijela nije prošao neki dulji period
Vidi originalni članak

Nakon što je G. L. obitelj danima bezuspješno pokušavala dobiti na mobitel, odlučila je kontaktirati policiju, koja je pokušala to isto, ali također bezuspješno. Zaputili su se ubrzo nakon toga u Argentinsku ulicu na zagrebačkim Gajnicama, gdje su više puta zvonili i kucali na vrata, ali s druge strane nije bilo odgovora. 

Kako ne bi morali razbijati ulazna vrata, u pomoć su pozvali vatrogasce, koji su u petak oko 21.30 sati kamionom stigli pred zgradu te preko balkona ušli u stan na drugom katu. Tu ih je dočekao prizor kojeg su se i pribojavali – tijelo mrtvog muškarca, inače vlasnika stana, za kojeg susjedi kažu da se u zgradu doselio prije tri godine, piše Večernji.

Živio je sam, a često su ga znali viđati u šetnji u jednom od okolnih parkova. Prema riječima stanara zgrade, iz stana se nisu osjetili nikakvi neugodni mirisi pa je vjerojatno da između smrti i pronalaska tijela nije prošao neki dulji period. 

Nakon očevida koji je odmah proveden na mjestu događaja Policijska uprava zagrebačka objavila je da na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na kazneno djelo, ali i da moraju pričekati rezultate obdukcije koja u nedjelju navečer još uvijek nije bila završena, kako bi utvrdili od čega je preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Tabure 11.02.2021.

    pa kako ce se javiti kad je mrtav 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • ivan lantran 08.02.2021.

    U danasnje vrijeme bolje bit dobar sa susjedima,ako su dobri nego sa rodbinom...

  • vinja 08.02.2021.

    Nije mi jasno ponašanje obitelji. Ako imaš roditelja koji živi sam, zoveš svaki dan pa ako se ne javi uputiš se k njemu da provjeriš što se događa. A što se tiče susjeda ima ih jako dobrih koji žele pomoći, treba samo uspostaviti dobre obostrane odnose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare