To je to što me zanima!

Nije spustio rampu na pruzi: Umalo poginula obitelj u autu

Čuvar pruge M.B. (30) u subotu oko 21 sat u Sesvetskom Kraljevcu nije na pružnom prijelazu spustio rampu niti aktivirao svjetlosnu signalizaciju iako je dolazio vlak
Vidi originalni članak

M.B. (30), čuvar pruge, u subotu oko 21 sat u Sesvetskom Kraljevcu nije na pružnom prijelazu spustio rampu niti aktivirao svjetlosnu signalizaciju iako je dolazio vlak. 

U tom trenutku pruzi je prišao automobil koji je vozio D.Š. (46). S njim su u vozilu bili žena (34) i troje djece. Vozač auta je zadnji čas primijetio vlak, koji je inače vozio na relaciji Zagreb-Novska, te je zakočio i izbjegao nalet vlaka na auto. 

M.B. je policija kazneno prijavila jer je u opasnost doveo živote ljudi te je ugrozio promet.  

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Ivan Prepelec 06.08.2014.

    vidi komentara, jako smo napredni bla bla, pa nismo, balkanci smo, i to siromasni balkancu, a ovo Bože moj, događa se, mislim ko ce paziti na tebe ak ti sam neces na sebe,

  • DanijelaHerout Hadžić 06.08.2014.

    Ocito si je frajer malo odspavao jer je to bio duzi period kad se rampa nije spustala,i ja sam sa svpjom obitelji prelazila taj prijelaz oko 22 sata a rampa i dalje nije radila,mi smo imali srecu da je tp bio vlak koji je tek kretao sa stanice,ali me je jeza prosla kad sam skuzila sto je moglo biti.

  • HlBubi 06.08.2014.

    Zbilja čudno. Inače je navedena rampa spuštena po 20 minuta a da nema vlaka. Prelazim navedenu prugu svakodnevno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare