To je to što me zanima!

Nije teroristički napad: Psihički bolesnik ranio je osmero ljudi

Napadač je otprije poznat policiji po kršenju zakona, odnosno pljačkama. Policija je izvjestila da nema naznaka da je napad bio politički ili vjerski motiviran
Vidi originalni članak

Napadač koji je u subotu u Münchenu nožem ranio osam osoba nije imao političke ili vjerske motive za taj napad već je osoba s psihičkim problemima, objavila je njemačka policija.

Uhićenje osumnjičenog muškarca u dobi od tridesetak godina vratilo je mir na ulice glavnog bavarskog grada nakon vrlo napetog jutra.

Policija je od stanovnika bila zatražila da ostanu u svojim domovina dok ne pronađe napadača koji je pobjegao na biciklu.

Šef minhenske policije Hubertus Andrae rekao je na novinskoj konferenciji da je osam osoba lakše ozlijeđeno u napadu, a da je osumnjičeni poznat policiji po prijašnjem kršenju zakona, uključivo pljačke.

"Nemamo nikakvih naznaka o terorističkom, političkom ili vjerskom motivu", rekao je Andrae.

"Mislim da se radi o mentalnom poremećaju počinitelja".

Policija je ranije rekla kako vjeruje da je muškarac koji je napao ljude na sedam različitih lokacija u Muenchenu djelovao sam.

Među ozlijeđenima nalazi se i 12-ogodišnji dječak i jedna žena.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Kosoo 22.10.2017.

    ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸Ha¸¸ha

  • Arad_1 22.10.2017.

    Ako je psihicki bolesnik onda je to normalno.Ako je terorist onda nek vam se tresu gace.Ne znate vi koliko psihickih bolesnika ima u svakoj zemlji i koji nikad nece biti ljeceni niti mogu biti ljeceni.Vidjet cete vi sta je gore.Terorizam ili psihicka bolest.Garantiram vam da je ono drugo.

  • JaLe_1 22.10.2017.

    Nije da me zanima Njemacka.Dosta mi je vidjet ove katolike po vlastitoj drzavi.Kradu,siluju djecu,mole se po institucijama gdje se siluju djecu,bacaju se bombe,ubija se obitelj na dnevnoj bazi.To je ono sto je sramotna i bitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare