To je to što me zanima!

'Nije u redu da ministri trošak stanovanja plaćaju dva puta'

Za ministra financija Slavka Linića, koji ima prebivalište u Rijeci, to je pitanje 'malo čudno', te je odgovorio: 'Zašto bih ja imao teže uvjete nego onaj tko živi u Zagrebu?'
Vidi originalni članak

Nakon što su se na pitanje hoće li država plaćati stan i režije ministrima koji ne žive u Zagrebu, očitovali gotovo svi zastupnici, konačno se javio i premijer Zoran Milanović. Ustvrdio je kako bi država tim članovima Vlade trebala plaćati troškove stanovanja, jer 'nije u redu da troškove stanovanja plaćaju dva puta'.   

Premijer je rekao da govori u ime zdravog razuma  i racionalno. Kaže da nije u redu da ministar iste troškove plaća dva puta, u mjestu prebivališta i u Zagrebu.  

A činjenicu da je jedna situacija u Saboru, a druga u Vladi, Milanović je komentirao da je riječ o neredu i odsustvu bilo kakvih kriterija. 

Za ministra financija Slavka Linića, koji ima prebivalište u Rijeci,  to je pitanje 'malo čudno',  te je odgovorio protupitanjem: 'Zašto bih ja imao teže uvjete nego onaj tko živi u Zagrebu?'

- Ako vi mislite da bih trebao imati teže uvjete, onda je zaista vrijeme da se vratim i ostanem u Rijeci - rekao je Linić novinarima.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • dobajdan11 18.02.2012.

    gospodine predsjednice,stvarno sam,a i mnogi moji prijatelji, vjerovao u vas,vasu odlucnost i promjene a pokazuje se da ni vi niti itko iz vlade nema hrabrosti da stane na stranu naroda i ogromne vecine od koje nemilosrdno otimate. vidio sam u vama odlucnog covjeka,zar je moguce da su i Vama potkresana krila. gdje su zavrsili svi ti planovi'?? moram napomenuti jednu izreku;covijek nije ono sto prica nego ono sto radi!!

  • Car Mrgud 17.02.2012.

    Vi ste svi hrpa beskompromisnih gnomova koji ne prežu od ničega e ne bi li se dočepali još dobara."Prodati,izdati,preprodati,uništiti"vaš je moto.Za narod,hrvatsku državu i mir u svijetu boli vas spolovilo.Isti ste ko i oni prije,naši najgori neprijatelji,ali dok god imate ovakvo slinavo stado ovaca,možete ga šišati...

  • Superteška 17.02.2012.

    Je li u redu da to pravo imaju i svi drugi koji su zbog posla premješteni izvan mjesta prebivališta? Primjer vojska i policija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare