To je to što me zanima!

Nije uspio prikupiti 10.000 potpisa: Odustao i Ivan Rude

Rude je rekao da im ne fali puno potpisa, ali da ih nemaju dovoljno odnosno nisu skupili 10.000 koliko ih je potrebno za kandidaturu za predsjednika države
Vidi originalni članak

Ivan Rude odustao je od kandidature za predsjednika države jer nije skupio dovoljno potpisa. Rude je u subotu rekao da im ne fali puno potpisa, ali da ih nemaju dovoljno odnosno nisu skupili 10.000 koliko ih je potrebno za kandidaturu. 

Ipak, najavio je nastavak borbe.

- Ovo je samo jedan prividno gubitak, mali poraz, ali rat nije izgubljen. Mi i dalje nastavljamo. Vjerujem da će probuđena Hrvatska imati snage promijeni Hrvatsku i stvori drugu Hrvatsku koja će pripadati narodu. Mi ćemo Hrvatsku vratiti narodu - rekao je Rude. 

Rude, odvjetnik i stečajni upravitelj, se, podsjetimo, u izbornu utrku odlučio uključiti nakon što su ga na to nagovorili radnici.  

Idi na 24sata

Komentari 49

  • svanuće 07.12.2014.

    Sve što smo do sad imali pokazalo se promašajem i osiromašenjem ,onda sad moramo mijenjati,pa makar ne bilo na prvu bolje ,ali će nam se isplatiti.

  • deda62 07.12.2014.

    žao mi za ovog čovjeka jer izgleda od svih kandidata bolji i pošteniji,ali što možemo kad politika i poštenje ne idu zajedno

  • ljubica ljubičica_1 07.12.2014.

    Voljela bi da je uspija prikupit potpise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare