To je to što me zanima!

Nije više bez imovine! Rimac je dobila pola ove velebne vile u Vodicama. Izigrala je i Uskok...

Kuća u Vodicama je glasila na oca koji je preminuo. Zbog sporosti pravosuđa može je prodati ili darovati i ako ikada bude osuđena, država se neće moći naplatiti od nekretnine. Stanovi su ostali bivšem suprugu
Vidi originalni članak

Nezaposlena, bez imovine. Tako je, među ostalim, opisana Josipa Rimac (danas Pleslić) u optužnici u aferi "Vjetroelektrane". Ali se sad i službeno stanje promijenilo. Josipa Pleslić, čije poruke iz mobitela još tresu političku scenu, i službeno je vlasnica polovice prostrane kuće u Vodicama. Također je i zaposlena u tvrtki Pont iz Slavonskog Broda, podružnici sarajevskog ŽGP-a, povezanog sa slavonskobrodskim moćnikom Tomom Opačkom. Rimac s novim suprugom inače živi u Zagrebu, ali je još prijavljena na vilu u Kninu. U toj vili su tri stana koja glase na bivšeg supruga i koje je darovala država, za što je osuđena prijateljica Rimčeve. Te stanove je i nakon razvoda ostavila suprugu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 114

  • vlasic.marin 08.03.2024.

    Ma jasno je da moci uvijek stiti mocne. Nije ni cudo da Rimac uspijeva izboriti takve povlastice. Opet se vidi koliko nejednaka pravda vlada u ovoj zemlji.

  • maras.benjamin 08.03.2024.

    Stvarno svida mi se sto Rimac, kao uspjesna zena iz Hrvatske, preuzima svoj dio zaradenog bogatstva. Ali nije ovo prvi put da se ljudi poremete kad neko uspije.

  • kmk 08.03.2024.

    Ovo je toliko nevjerojatno da teško može biti istina. Ali nažalost je tako, živimo u močvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare