To je to što me zanima!

Nije zakočio Passata pa je blokirao međunarodni vlak

Vozač je auto zagrebačkih registracija parkirao u ponedjeljak ujutro u središtu Ozlja. Automobil se sunovratio na tračnice. Stao je promet vlakova
Vidi originalni članak

Čuo sam da je vozač Passata govorio policajcu da je povukao ručnu i da je auto ispravan. No, Passat zagrebačkih registracija sunovratio se u provaliju i stao kraj željezničkih tračnica, rekao nam je čitatelj koji je u ponedjeljak oko 9,30 u Ozlju snimio fotografiju. Prema pisanju kaportal.hr, u ponedjeljak je na dva sata bila zatvorena međunarodna željeznička pruga Ozalj - Kamanje - Metlika. Vozač Passata je parkirao na parkiralištu, ali nije povukao ručnu kočnicu niti je mjenač ostavio u brzini. On je, navodi portal, otišao obaviti posao u Uredu državne uprave u središtu grada. Passat je sam krenuo i završio u usjeku između ceste i željezničke pruge. Kako Ozalj nema pauka, morali su čekati kamion s kranom. Automobil su izvukli oko 11 sati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bruno028 02.08.2010.

    \"Ozalj nema pauka\"... E da mi je vidjeti kako bi ga pauk izvukao odatle???

  • 02.08.2010.

    dogada se i najpazljivijima zato molim bez ruganja covjeku!

  • piria 02.08.2010.

    Jako bitno što kaže vozač ili policajac o položaju ručne. Važno je što će reći na izvanrednom tehničkom pregledu. Uglavnom piz......, jer treba platiti sve ove službe na slikama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare