To je to što me zanima!

Nije želio hodati pa su ga u sudnicu donijeli u krevetu

Karlovac: Sudac je doznao da Zdenko Mrzljak po bolnici hoda sa štakama. Rekao je da neće dopustiti Mrzljaku da suđenje prati iz kreveta
Vidi originalni članak

Zdenka Mrzljaka (30) iz zatvorske bolnice u Zagrebu u Županijski sud u Karlovcu dovezli su u bolesničkom krevetu. Mrzljak, optužen za napad pištoljem i bombom na policajce lani u studenom, pri dolasku je psovao i čudio se zašto je na sudu. Kazao je kako nije počinio nijedno od navedenih djela. S vremena na vrijeme je zapjevao, pričao pravosudnim policajcima svoje dogodovštine i pokazivao rane od bombe. Potom je zatražio izuzeće predsjednika sudskog vijeća.
- Ne možete mi suditi, vi ste moj susjed - kazao je sucu Anti Ujeviću. Sudac je prekinuo raspravu, nazvao bolnicu i doznao da Mrzljak po bolnici hoda sa štakama. Rekao je kako neće dopustiti farsu i pustiti Mrzljaka da suđenje prati iz kreveta. Suđenje su prekinuli do srijede, a predsjednik suda odlučit će o Mrzljakovu zahtjevu za izuzećem suca. Mrzljak je pred Konzumom u Karlovcu prijetio trojici policajaca. Bacio je bombu i ozlijedio policajca. Ovaj je potom pucao Mrzljaku u noge i natjerao ga da spusti oružje.

NA SUD U KUPČIMA I PIDŽAMAMA
Torcidaš Velimir Ronkulin u prosincu 2003. sudjelovao je u napadu na Dinamove navijače u Dugopolju. Na jedno ročište policajci su ga u pidžami doveli u sud, a sudac je održao raspravu. Odvjetnici pamte i dolaske u kupaćima i skafanderima.

"SVEMIRAC" NA SUDU
• diler D.G. na riječki sud je dolazio u pidžami i skafanderu
• ubojici M. Oraškiću “odčepili” su uši da čuje najstrožu presudu

Idi na 24sata

Komentari 14

  • birthday_girl 16.09.2008.

    ja bi ga zavezala za stolicu i začepila mu usta pa da vidim kako ne bi sjedio....

  • classic 16.09.2008.

    treba njemu pendrek pa bi stajao ko svijeca a ne sjedio i jos manje ležao i pravio lakrdiju od suda.

  • Chilily 16.09.2008.

    sudstvo toliko uspavljuje pa se još pokrio po glavi kapuljačom da uhvati par minuta sna, eeee.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare