To je to što me zanima!

Nije znala da je trudna i u 6. mjesecu rodila blizanke

Sally tijekom trudnoće nije dobila trbuh, a imala je mjesečnicu. Radila je sve što trudnice inače ne rade: jahala, nosila ormar, pila vino i jela školjke
Vidi originalni članak

Sally Giles iz grada Leylanda u Engleskoj osjećala se slabo i umorno. Otišla je kod liječnika koji joj je prvo rekao da vjerojatno pati od prekomjernog rada štitnjače. No rezultati pretraga pokazali su da je već u šestome mjesecu trudnoće i kako će roditi blizanke.
- Nisam imala jutarnje mučnine. Imala sam redovne mjesečnice i nisam dobila trbuh. Zapravo, još sam mogla stati u svu svoju odjeću. Zato smo se moj suprug David (34) i ja šokirali kad mi je liječnik rekao da sam trudna - kaže Sally koja već ima sina starog četiri godine i kćer (13).
- Radila sam sve što trudnice ne rade. Jela sam školjke, jahala, pila vino, nosila ormare - dodala je Sally. Samo 13 dana nakon što su joj liječnici rekli da je trudna, primili su je u bolnicu i carskim rezom je rodila djevojčice Emmu i Kate. Svaka je bila teška oko 906 grama. No bebe su brzo ojačale i u veljači su izašle iz bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • virusica 19.05.2009.

    Zamisli sreće, nikakve tegobe, saznaš da si trudna i za 13 dana rodiš!!! I ja bih!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare