To je to što me zanima!

Nijemac vrijeđao suprugu pa ponudio mito policajcu

Nijemac R.K. (31) je vrijeđao ženu i vikao na nju. Nakon toga je stigla policija. Muškarac je nudio 100 eura mita policajcu da zaboravi njegov izgred
Vidi originalni članak

Nijemac R.K. (31) uhićen je zbog pokušaja podmićivanja policajca u Kaštel Štafiliću. Posjetio je u utorak oko 20 sati nevjenčanu suprugu s kojom je u svađi te njihovo dvoje djece. Vikao je za njom i potezao je za rukav po dvorištu kuće u kojoj boravi te joj prijetio. Uskoro je stigla policija, a R.K. je službeniku ponudio 100 eura da zaboravi na njegove izgrede pri tom kazavši kako mu ne trebaju problemi s policijom jer u srijedu leti kući. Umjesto u Njemačkoj, završio je u policiji na obradi zbog pokušaja davanja mita. Vjerojatno mu slijedi i prijava za nasilničko ponašanje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • stari mudrac 18.08.2010.

    kak je to došlo u novine ? kaje nudio malo ?

  • bluesky 18.08.2010.

    neka švabo to napravi njemačkom policajcu ...nevjerojatno mi je da ti ljudi izvana u tih par dana ljetovanja totalno poprime balkanski mentalitet....to je već poput virusa -balkanoidni virus...no eto ima i naših plavaca poštenih pa su mi lipo prišili prijavu .i neka su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare