To je to što me zanima!

Nijemca (60) sumnjiče da je u Zagrebu silovao dječaka (3)

Zagreb: Istražna sutkinja Županijskog suda na mjesec dana poslala je Nijemca G. K. (60) u istražni zatvor zbog sumnje da je spolno zloporabio Nijemca (3)
Vidi originalni članak

Istražna sutkinja Županijskog suda u Zagrebu na mjesec dana poslala je Nijemca G. K. (60) u istražni zatvor zbog sumnje da je u noći na utorak spolno zloporabio trogodišnjeg njemačkog državljanina. U Remetincu je završio kako ne bi mogao ponoviti gnjusno nedjelo, pobjeći, ili utjecati na svjedoke koje je potrebno ispitati tijekom istrage. Zbog interesa istrage Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu u četvrtak nije objavilo u kojoj je vezi osumnjičeni s trogodišnjakom. Neslužbeno doznajemo da je G. K. i u Njemačkoj evidentiran zbog sličnih kaznenih djela.

Utvrdi li se tijekom istrage, a potom i eventualnog suđenja da je kriv prijeti mu do 13 godina zatvora. U Kaznenom zakonu piše da će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina kazniti tko nad djetetom mlađim od 15 godina izvrši bludnu radnju s time da onome tko to nedjelo počini uz primjenu sile ili prijetnje, obmane, prijevare ili zlouporabom ovlasti ili teškog položaja ili odnosa zavisnosti djeteta o njemu, prijeti od jedne do osam godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • LebronPetrovic 24.07.2015.

    Ma to je već prevršilo svaku mjeru to mlitavo sudstvo. Ima sprava za mučenje, ima jama po Žumberku i Velebitu. 60 godina je zaprdio, nije službeno retardiran. Ima da plati za to što je učinio. Inače će ovo mlitavo sudstvo i država bacit još veću Božju kletvu nad cijeli naš narod ! Nema veze što je nijemac, govorim općenito. To treba električna najmanje stolica ili će cijeli narod patiti zbog neinertnosti i štitenja pedofila. A ako taj isti ili drugi bude slobodan i opet učini isto onda odgovorne treba isto osudit na smrtnu kaznu.

  • nesty 24.07.2015.

    a sad jos kada stignu crnci izbjeglice.ludiloo.

  • Gatsby 24.07.2015.

    Kemijska kastracija je jedino rješenje protiv tih monstruma. Ovo mpostaje epidemija protiv koje se mora nešto poduzeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare