To je to što me zanima!

Nijemci pustili uhićene: Nisu povezani s napadima u Parizu

Sedmero ljudi je uhićeno u utorak u blizini Aachena i sumnjalo se da su povezani s napadima u Parizu. Svi su pušteni. U Hannoveru se istraživao sumnjivi predmet
Vidi originalni članak

Njemačka je policija u raciji u blizini Aachena u utorak uhitila sedmero ljudi, petoricu muškaraca i dvije žene. Navečer su ih sve pustili. Sumnjalo se da su povezani s napadima u Parizu, ali se u međuvremenu pokazalo da s njima nemaju veze. Thomas de Maizière, njemački ministar policije samo je kratko rekao kako nisu uhitili onoga za koga su se nadali da će uhititi. O kome je riječ, nije precizirao. 

U Hannoveru lažna uzbuna

Policija je na nogometnom stadionu prije utakmice Njemačka-Nizozemska pronašla sumnjivi predmet. Ogradili su područje i provjerili predmet no na kraju se pokazalo kako nije pronađeno "ništa neobično", piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Galeb i ja 17.11.2015.

    Pustiti ce oni i njihovog sefa jer se boje da ovi drugi ne naprave osvetu.

  • marijan09 17.11.2015.

    et nisu, a sto ne pogledate film glup i gluplji

  • kotač 17.11.2015.

    Jesu to zaključili onako kako su i francuzi zaključivali 3 puta da onaj lik što bježi nije terorista...koja lakrdija. Ej tri puta....pa to ni naši policajci nebi napravili. I baš me zanima na temelju čega su ovi zaključili da nisu povezani s napadima u Parizu, mora da su im osobno rekli da nisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare