To je to što me zanima!

Nijemcu provalio u kuću kod Oprtlja pa se u njoj udomaćio

Muškarac (34) provalio je u kuću njemačkog državljanina te u njoj ostao boraviti. Uz to, provalio je i u stan na katu kuće. Ukrao je novac i ključ Mini Coopera kojim se vozio po Oprtlju
Vidi originalni članak

Bujska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 34-godišnjak počinio kaznena djela teške krađe i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Naime, u četvrtak 18. lipnja oko 22 sata, policija je zaprimila dojavu o mogućoj provali, te su prilikom obilaska mjesta na području općine Oprtalj primijetili razbijen prozor na kući u naselju Šegalini. U kući su zatekli 34-godišnjaka kojeg su odmah uhitili, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako je muškarac tijekom lipnja provalio u kuću njemačkog državljanina, nakon čega je ostao u njoj boraviti.

Također ga se sumnjiči da je provalio i u zasebni stan na katu kuće, iz kojeg je otuđio novac, natikače i ključ automobila Mini Cooper, njemačke registarske oznake, a s kojim se dan prije uhićenja vozio po Oprtlju i okolnim mjestima.

Po dovršetku istrage priveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hrvat1979 23.06.2020.

    Ovaj je kralj!

  • Tone 23.06.2020.

    Žalosna je ova, za neke, država !!! Kada se odlučimo da krađa nije dozvoljena, problema neće biti ! Kazne u saobraćaju podigli smo u nebesa, za naše prilike, jasno bez efekta ali smo pokazali kako mislimo da se problemi rješavaju! Kada su u pitanju krađe (do pljački, jer pljačke su za privilegirane sa dokumentima) onda je lopov u zakonom osiguranoj prednosti !!!

  • mily 23.06.2020.

    najviše će odgovarati za otuđenje natikača

Komentiraj...
Vidi sve komentare